Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Sastamala, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan ajalle 1.10.-31.12.2024. On mahdollista, että virka tulee myöhemmin auki vakituisena.

Sastamalan lastensuojelutiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, perheterapeutti ja kaksi perhetyöntekijää. Toimipisteemme sijaitsee Sastamalan kauniissa keskustassa, Rautaveden äärellä. Toimipisteessä on ilmainen pysäköinti ja sinne pääsee myös julkisilla liikenneyhteyksillä.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä keskeisiä tehtäviäsi ja vastuitasi on mm.:
- tukea perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot
- toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä
- tehdä suunnitelmallista sosiaalityötä avo- ja sijaishuollossa
- päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon ja sijaishuollon palvelut)
- päätösten toimeenpanon seuranta
- vahvistaa asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa
- yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa.

Meiltä saat:
- vahvan ammattitaidon omaavan tiimin sekä kahden lastensuojeluun erikoistuneen lakimiehen tuen työsi tueksi
- säännöllisen työnohjauksen
- perehdytyksen työtehtäviin
- mahdollisuuden etätyöhön
- monipuolisia henkilöstöetuja, joista voit lukea tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista sekä avointa mieltä. Tiimiimme mahtuu sekä kokeneita työntekijöitä, että ammatillista uraa aloittelevia, ja jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä. Teemme työtämme systeemisellä työotteella. Tarvitset siis kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 988,53 €/kk. Meillä on mahdollisuus maksaa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi määräaikaisesti enintään 7,5 %:a rekrytointilisää myöntämisehtojen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 asti. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ja tule osaksi työyhteisöämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3694-24/fi_FI