Päätoiminen tuntiopettaja: biologia ja maantieto,, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme biologian ja maantiedon päätoimista tuntiopettajaa viransijaisuuteen ajalle 21.10.2024 - 31.5.2025 Puistopolun peruskouluun.

Puistopolun peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, joka sijaitsee keskellä merellistä Vuosaarta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Puistopolun peruskoulu tarjoaa mahdollisuuden ja vapauden kehittää omaa opettajuutta. Vahvuutemme on työyhteisön sekä lähikollegoiden tarjoama tuki.

Tehtävässä täyttyy opetusvelvollisuuden mukainen viikkotuntimääri. Opettajalla on viikossa kaksi tuntia biologiaa/maantietoa Aurinkolahden peruskoulussa, joka sijaitsee 900 metrin päässä.

Toivomme opettajalta hyviä ryhmänhallintataitoja sekä vastuullista otetta kasvatus- ja opetustyössä. Arvostamme omaa osaamistaan sekä digitaitojaan aktiivisesti kehittävää ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä ratkaisukeskeiset toimintatavat.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi, että hakija on omaksunut nykyisen opetussuunnitelman mukaisen pedagogisen toiminnan sekä erilaisten oppijoiden huomioimisen opetuksessa (kolmiportainen tuki sekä kieli- ja kulttuuritietoinen opetus).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-987-24