Palveluohjaaja, Liikkuva ja monipaikkainen työ, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Neuvonta ja asiakasohjaus alue 3
Leinikkitie 20 A , 01350 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!

Oletko rohkea sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja haluat monipuolistaa osaamistasi ikääntyneiden asiakasohjauksen erilaisten työtehtävien kautta? Jos vastaat kyllä, niin kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Haemme työkaveria liikkuvan palveluohjaajan määräaikaiseen virkaan.

Virka on vajaan vuoden vanha ja edelleen kehittyvä: perustana viralle oli tarve omalle sisäiselle sijaiselle Neuvonnan ja asiakasohjauksen tehtäväalueella. Tähän mennessä liikkuvan palveluohjaajan työ on painottunut sairaalan palveluohjaukseen ja tukipalveluihin. Aloittaessasi tulet työskentelemään tukipalvelujen ja alueen palveluohjauksen tehtävien parissa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat asiakkaiden neuvominen ja ohjaaminen, asiakaskäyntien tekeminen, palvelutarpeen laaja-alainen arvioiminen, asiakassuunnitelman laatiminen, monialaisen yhteistyön tekeminen ja palvelukokonaisuuksien suunnitteleminen ja toteuttaminen yhdessä asiakkaan ja läheisten kanssa. Virassa olevana teet tarvittavia palvelupäätöksiä esimerkiksi tukipalvelupäätöksiä

Edellytämme kelpoisuusvaatimuksen lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi:

-
Aikaisemman kokemuksen palveluohjauksellisesta työstä ja palvelutarpeen arvioinnista

-
Laaja-alaisen kokemuksen iäkkäiden parissa työskentelystä ja kyvyn hyödyntää monisektorista palveluvalikkoa asiakaskohtaisessa ohjauksessa

-
Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen

-
Ruotsin kielen taidon

Odotamme sinulta innostunutta otetta työhön, uuden oppimiseen ja kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ammatillisuutta ja aktiivista työotetta, kykyä selviytyä ja palautua painetilanteissa, päätöksentekokykyä sekä kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia.

Työssä menestyminen edellyttää ennakoivaa ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa, palvelujen asiakaslähtöisyyttä, vaikuttavuutta ja moniammatillista työskentelyä.

Kotiyksikkösi on Neuvonnan ja asiakasohjauksen alue 3. Alue 3 muodostuu keskitetyistä palveluista sisältäen sairaalan palvelu- ja sosiaaliohjauksen, asumisen arviointitiimin, tukipalvelutiimin, etsivän ja löytävän vanhustyön, vapaaehtoistoiminnan ja toimistosihteeritiimin. Kokonaisuudessaan yksikössämme on 20 vakanssia.

Neuvonnan ja asiakasohjauksen tehtäväalueen muodostavat alue 3:n lisäksi alueet 1 ja 2 ja Arviointitiimi. Tehtäväalue toimii porttina ikääntyneiden palveluihin ja asiakkuudet tulevat seniorineuvonnan kautta. Asiakasohjauksen yksiköiden tehtävänä on vastata neuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä. Asiakasohjaus vastaa kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Arviointitiimin hoitajatiimi vastaa sairaalakotiutuksista.

Asiakasohjauksen moniammatillisella tehtäväalueella työskentelee palveluohjaajia, sosiaaliohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia, asiakasneuvoja, toimistosihteereitä, lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen työhösi ja hyvät työvälineet työn toteuttamiseksi. Meillä on myös mahdollisuus työtehtävien mahdollistaessa osittaiseen etätyöskentelyyn.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

- lounasedun
- 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
- työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tutustu tuleviin työkavereihisi Töissä VAKEssa -blogit(https://vakehyva.fi/fi/tyontekijatarinat)

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 14.10.2024 tai sopimuksen mukaan - 29.03.2025
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: 3004,93 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Toimintayksikön lähijohtaja Miia Koski
040 558 1960
miia.koski@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa. Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi.

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme(https://vakehyva.fi/fi/tyopaikat) ja tule sinäkin hyv
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2624&jbid=15