Parturi-kampaaja, Jörö-Jukka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä alan upea ammattilainen. Etsimme loistavaan tiimiimme persoonallista, iloista, reippaan asenteen omaavaa intohimoista alan ammattilaista, joka palvelee asiakkaita täydellä sydämellä. Meillä voit halutessasi työskennellä kokoaikaisesti tai tehdä osapäivää. Tiimissämme pääset tekemään töitä monipuolisesti ja voit valita työsi myös omien vahvuuksien mukaan. Meikkaavalle kampaajalle on meillä myös paljon lisäkysyntää.

Liikkeemme sijaitsee keskellä keskustaa, Oulun parhaalla paikalla Rotuaarilla ja uusien asiakkaiden hankinta on isossa liikkeessä uusillekin tekijöille vaivatonta.

Liikekoulutukset sekä leikkauksien, että värin osalta kuuluvat automaattisesti työsopimukseen. Värityöt työskentelemme upealla Wella-color sarjalla. Koulutamme sinut myös tuoteosaamiseen liikkeemme tuotteiden valikoiman osalta.

Tarjoamme alan parhaat puitteet työskennellä sekä vastaanottaa asiakkaita. Provisiokannuste myös tuotemyynnin osalta monipuolisessa tuotevalikoimassanne. Erikoisosaamisista voimme sopia tapauskohtaisesti.

Tarjoamme työpaikkaa ensisijaisesti sopimusyrittäjälle/kevytyrittäjälle tai mahdollisuus työskennellä muutamia päiviä viikossa, mutta myös palkkatyö on mahdollisuus.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ensisijaisesti sähköpostilla. Odotamme innolla yhteydenottoasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@jjsalon.fi