Ohjaaja, toimi, aikuisten erityispalvelut, Oulu, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kenttätien Aste-toiminnan ohjaajan tehtävänä on tukea ja ohjata asunnottomuutta kokevia henkilöitä asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa, motivoida heitä kuntoutumiseen sekä luoda heille edellytyksiä normaaliin elämään ja asumiseen. Työhön sisältyy päiväkeskus Huilin viikonloppuvuoroja sekä jalkautuvaa ja asiakkaat tavoittavaa työtä asiakkaiden koteihin, eri palveluihin ja keskustan alueelle. Jalkautumisten yhteydessä vuoroja voi olla toisinaan myös iltaisin ja öisin.

Päihde- ja mielenterveystyöhön suuntautuminen ja työkokemus päihteitä käyttävien henkilöiden parissa tehtävästä haittoja vähentävästä työstä sekä asumissosiaalisesta työstä luetaan eduksi. Arvostamme kehittävää ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa verkostoissa. Tärkeintä on, että sinulla on asiakkaita arvostava työote, osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä siedät elämän keskeneräisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617880/fi_FI