Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Hoivakoti Tuulikanteleeseen tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Tuulikannel työpaikkana

Hoivakoti Tuulikannel on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen 26-paikkainen yksikkö Kauhajoella. Tuulikanteleen asukkaista huolehtii ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta. Toimintamme lähtökohtana on kuntouttava ja osallistava työote. Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja tuoda esiin omaa osaamistasi. Otamme uudet työntekijät lämpimästi ja huolellisesti perehdyttäen vastaan.

Tutustu yksikköömme ja työyhteisöömme tarkemmin lukemalla kodista lisää täältä tai seuraa meitä Instagramissa: @esperi_tuulikannel

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaavana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikön asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi avustat yksikönpäällikköä yksikön arjen organisoinnissa ja toimit tarpeen mukaan yksikönpäällikön sijaisena.

Toivomme, että sydäntäsi lähellä on omahoitaja-malli, asukaslähtöisyys ja asukkaan osallisuuden edistäminen. Lääkehoito sekä RAI- ja validaatio-osaaminen korostuvat tehtävässä. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä toiveesi mukaan. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Palkka

Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28-2905,09€/kk (yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G22), jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Tehtävässä edellytämme

-sairaanhoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä -ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. lähiesihenkilötutkinto, saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Esperillä kulttuuri on osallistava, välitön ja lämminhenkinen. Autamme toinen toistamme, voimme olla matalalla kynnyksellä toisiimme yhteydessä valtakunnallisuudesta huolimatta ja teemme kaikki yhdessä töitä sen eteen, että meillä asuisi Suomen onnellisimman asukkaat. Tule ja koe itse!

Kiinnostuin! Miten toimin?

Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Voit milloin tahansa olla myös yhteydessä yksikönpäällikkö Arja Hirvimäkeen (p. 0504126404, arja.hirvimaki@esperi.fi.), jos sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tähän työhön tai hoivakotiin.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4990558-tiimivastaava-sairaanhoitaja-hoivakoti-tuulikannel