Projektisuunnittelija, OmaStadi-hanke, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 3440,28€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja mahdollisuudesta vaikuttaa toiminnan kehittämiseen nuorten kanssa?

Haemme projektisuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 15.10.2024 (tai sopimuksen mukaan) -30.9.2026 suunnittelemaan ja toteuttamaan OmaStadi voittajaehdotusta "turvallisempia tiloja nuorille koillisella alueella".

Tehtäväsi on vahvasti nuoria osallistaen suunnitella ja toteuttaa ehdotusta yhdessä alueen nuorten sekä muiden alueen toimijoiden kanssa. Tavoitteena on luoda koilliselle alueelle turvallisia tiloja ja tekemistä nuorten sekä alueen tarpeita huomioiden. Suunnitteluvaiheen jälkeen tehtäviisi kuuluu myös toteutettavan toiminnan nuorisotyöllinen ohjaustyö. Työnkuva muotoutuu hankkeen edetessä ja sinun on mahdollista vaikuttaa siihen työyhteisösi kanssa.

Tehtävä sijoittuu Koilliseen nuorisotyöyksikköön. Koilliseen nuorisotyöyksikköön kuuluvat Tapulikaupungin, Suutarilan ja Jakomäen nuorisotalot sekä Tattarisuon moottorihalli ja Puistolan alueen nuorisotyö.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK).

Tehtävässä edellytetään kokemusta projektiluonteisesta työstä sekä nuorten osallisuustoiminnasta. Tehtävässä eduksi katsotaan kokemus eri toimijoiden kanssa tehtävästä nuorisotyöstä. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa kirjallisten raporttien tuottamiseen ja erilaisten raportointivälineiden käyttämiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-03-70-24