Talous- ja hallintoassistentti, Oulun kulttuurisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 2870€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta kanssamme!

Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Vuonna 2026 katseet kääntyvät pohjoiseen, kun Oulu ja sen 39 kumppanikuntaa täyttyvät kulttuurista, taiteesta ja yhteisöllisyyden voimasta. Kulttuuriohjelma tehdään yhdessä paikallisten ja eurooppalaisten kumppaneiden kanssa niin, että se näkyy ja kuuluu koko Euroopassa. Euroopan kulttuuripääkaupunki on Euroopan unionin tärkein kulttuuriin liittyvä aloite.

Tule osaksi innostunutta ja osaavaa Oulu2026-tiimiämme! Tarjoamme mielenkiintoisen eurooppalaisen toimintaympäristön, innovatiivisen työyhteisön ja monipuolisen työtehtävän, jossa voit käyttää kaikkea osaamistasi.

Haemme nyt Oulun kulttuurisäätiöön talous- ja hallintoassistenttia

Talous- ja hallintoassistentin tehtäviin kuuluu mm.:
- Ostolaskujen käsittely ja tarkastaminen
- Myyntilaskutus
- Matkamääräysten käsittely ja matka- ja kululaskujen tarkastaminen
- Varastosaldojen ylläpito, inventaariot, myyntitavaroiden luovutus
- Avustaminen hankkeiden talousraportoinnissa
- Avustaminen budjetoinnissa ja ennustamisessa
- Tarvittavien tietojärjestelmien käyttäjähallinta
- Säätiön eri ohjeistusten ajan tasalla pitäminen
- Muut säätiön yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Käytät tarvittavia taloushallinnon tietojärjestelmiä ja Exceliä sujuvasti. Sinulla on itsenäinen työote, et pelkää rutiineja ja pystyt työskentelemään tarkasti myös kiireisessä työympäristössä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi sekä tarvittaessa englanniksi laajan kansallisen ja kansainvälisen kumppani- ja sidosryhmäverkoston vuoksi.

AVAINTES:n mukainen peruspalkka tehtävässä on 2870e/kk.

Tehtävä alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.12.2026 saakka. Esihenkilönäsi toimii hallinto- ja talouspäällikkö. Määräaikaisuuden peruste on toiminnan määräaikainen luonne.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun kulttuurisäätiön hallinto- ja talouspäällikkö Mika Vierimaa
Sähköposti: mika.vierimaa@oulu2026.eu
Puhelimitse p. 040 167 6827. Soittoajat ti 24.9.2024 klo 9:30-11:00, to 26.9.2024 klo 9:30-11:00 ja ti 1.10.2024 klo 9:30-11:00.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista: eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Oulun kulttuurisäätiö vastaa vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungin suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset mukaan kehittämään Suomen maakuvaa Euroopassa ja Oulua kulttuurikaupunkina yhdessä laajan eurooppalaisen yhteistyöverkoston kanssa.

Toimitilamme on Oulun ydinkeskustassa. Meillä voit halutessasi tehdä töitä osaksi myös etänä. Tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon, joustavat työajat sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tekemässä eurooppalaista kulttuuriyhteistyötä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://oulunkulttuurisaatio.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=25&key=&o=A_RJ&rspvt=o5o42ulzn9c0ckkoc4wcwg8g0g08k48