Kokki, Groovy Food Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola: Sotto Pizza & Bar
Sijainti: Helsingin ja Turun toimipisteet

Avoimet Työpaikat:

1. Lounaskokki (Noutopöytä)
Erikoisosaaminen: Haemme kokkia, joka on erikoistunut perinteisiin liemiruokiin ja noutopöydän valmistamiseen. Hakijalta toivotaan osaamista sekä suomalaisessa että kansainvälisessä ruokakulttuurissa. Pystyt tarjoamaan laadukkaita ja maukkaita lounaita, ja olet nopea sekä tarkka keittiössä.
Vaatimukset:
- Vähintään 5 vuoden työkokemus keittiöalalta
- Erikoistuminen liemiruokiin ja noutopöytiin
- Tiimityöskentelytaito
- Hygieniapassi ja hygienian tärkeyden ymmärrys

2. Pizzakokki
Erikoisosaaminen: Etsimme kokenutta pizzakokkia, joka hallitsee Napolilaisen pizzan valmistuksen. Etsimme kaksi kokkia, joka tuntee perinteisen pizzan salat mutta pystyy myös luomaan innovatiivisia makuyhdistelmiä.
Vaatimukset:
- Vähintään 3 vuoden kokemus pizzan valmistuksesta
- Erityisosaaminen Napolilaisen pizzan valmistuksessa
- Kokemus eri pizzatyyleistä
- Asiakaslähtöinen ja tarkka työntekijä
Työehdot:
- 5 työpäivää viikossa (viikonloput mahdollisia)
- Lounas työnantajan tarjoamana
- Kaikki sosiaaliedut ja vakuutukset
- Palkka määräytyy kokemuksen mukaan (kilpailukykyinen palkka)
Hakeminen:
Lähetä CV ja suosittelut osoitteeseen info@sotto.fi. Liity mukaan ammattitaitoiseen ja maukkaaseen tiimiimme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@sotto.fi