R&D and QUALITY MANAGER, WasaTalent Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
adapa Group on Euroopan johtavia joustopakkausalan toimijoita. Yhtiö työllistää noin 2000 työntekijää 20 tuotantolaitoksella ympäri maailmaa. Tehtaat ovat erikoistuneet innovatiivisiin, tehokkaisiin ja kestäviin Premium-pakkausratkaisuihin, jotka on räätälöity tarkkaan asiakkaidemme tarpeisiin.

adapa Finland Pietarsaari Oy kuuluu adapa-konserniin. Pietarsaaren tehdas työllistää 60 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli n. 27 miljoonaa euroa.

Oletko sinä Suomen toimintojen uusi

R&D AND QUALITY MANAGER

Oletko valmis astumaan tuotekehityksen ja laadun varmistamisen ohjaksiin?

Managerin vastuulla tulee olemaan laboratorion, tuotannon ja myynnin valvonta tuotekehitys- sekä laatuasioissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden kanssa, osallistut sidosryhmien tapaamisiin päivittäin ja toimit tukena laboratoriotutkimuksissa. Seuraat raaka-aineiden kehitystä ja kehität uusia tuotteita yhdessä asiakkaiden kanssa. Viet toimintaa eteenpäin kustannustehokkaammaksi turvallisuus edellä. Vastaat myös ISO 9001 ja BRC- standardien kehittämisestä sekä niiden vaatimusten mukaisten auditointien johtamisesta.

Pärjätäksesi tehtävässä tulisi sinulla olla tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja sinulta löytyy kokemusta tuotekehityksessä toimimisesta, muovien tuntemus on etuna. Olet innokas oppimaan uuden alan ja kehittämään sen toimintaa eteenpäin.

Tehtävässä tulet kasvamaan esihenkilörooliin nykyisen managerin eläköityessä. Tehtävä edellyttää sujuvia tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen osaamista.

Meidän kasvavassa yrityksessä pääset kehittämään prosesseja ja toimintatapoja jatkuvasti. Teet töitä yhdessä kokeneiden ja mukavien työkavereiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ma-to:

Mikaela Nyberg, 0504141600, mikaela.nyberg@wasatalent.fi

Tuija Koski, 0449018575, tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan WasaTalentin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://avoimet-tyopaikat.wasatalent.fi/ viimeistään 7.10.2024.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin ja valtakunnallisesti toimiva asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Lue lisää meistä: www.wasatalent.fi ja käy kurkkaamassa muut avoimet paikkamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.koski@wasatalent.fi