Terveyskeskushammaslääkäriksi Kiuruvedelle, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme pohjoiselle alueelle Kiuruveden terveyskeskukseen terveyskeskushammaslääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Meillä terveyskeskushammaslääkärinä työtehtäviisi kuuluu potilaiden hoidon lisäksi muun muassa väestön suun terveydenhuollon kehittämistä sekä terveyden edistämistä ja suunnittelua. Odotammekin sinulta halukkuutta lähteä mukaan kehittämisprojekteihin ja tehdä työtä innovatiivisilla tavoilla. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä tietoteknisten taitojen osalta kykyä käyttää sähköpostia, potilastietojärjestelmiä ja muita viestintäkanavia päivittäisessä työssä.

Terveyskeskushammaslääkärinä työaikasi on säännöllistä päivätyötä klo 7.30-16 välillä. Päivystysvastuu arkipäivisin jakautuu tasaisesti jokaiselle hammaslääkärille, eikä pohjoisella alueella ole ilta-, viikonloppu- tai arkipyhäpäivystystä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pohjoisella alueella on ajantasaiset työtilat- ja välineet. Hoitotiloissamme on Plandentin hoitotuolit ja hyvä ajantaisainen välineistö (mm. WaveOne juurihoidoissa). Meillä Kiuruvedellä on kirurgiaan perehtyneet kollegat ja parodontologin lähikonsultaatiomahdollisuus on Iisalmessa, jossa tapahtuu myös Optg- kuvantaminen sairaalan röntgenissä. Laboratoriopalvelut löytyvät kunnan terveyskeskuksen yhteydestä.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Suun terveydenhuollossa pohjoisella alueella on yhteen hitsautunut työyhteisö, jossa teemme päivittäin yhdessä työtä suun terveyden edistämiseksi. Meillä on kokeneet kollegat ja konsultaatioapua on hyvin tarjolla. Työn tukena on myös Epassi (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi).

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on 4 453,88 €/kk täyslaillistetulla hammaslääkärillä, 4927,65 €/kk kolmen (3) vuoden työkokemuksen jälkeen 5 022,26€/kk ja 5 134,21€/kk 10. vuoden työkokemuksen jälkeen. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi palkkaan tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä reuna-alueilla 600€/kk seutualuelisää.

Olisitko sinä etsimämme hammaslääkäri?

Meille olet tervetullut kaikissa työurasi vaiheissa, myös räätälöidyt työnkuvat ovat mahdollisia. Kiuruvesi soveltuu erinomaisesti työuraansa aloittelevalle kollegalle tai kokeneemmalle konkarille!

Hammaslääkärin virkaan kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti. Epäpätevät hakijat huomioidaan määräaikaisiin virkoihin. Lisäksi virassa edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Muuta huomioitavaa:
- Työ alkaa sopimuksen mukaan ja viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä
- Virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta (T-todistus) ennen virkavalinnan vahvistamista
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lue lisää myös Kiuruvedestä:
https://www.kiuruvesi.fi/Suomeksi/Palvelut/Matkailu
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615223/fi_FI