Terveyskeskuslääkäri, Siilinjärvi, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keitä me olemme?

Siilinjärven terveyskeskus toimii täysin uusissa, nykyaikaisissa tiloissa vain 23 kilometrin päässä Kuopiosta. Terveyskeskuksessa on lääkäreiden ja hoitajien vastaanottojen lisäksi hyvin toimivat mielenterveys-, fysioterapia- ja suunterveydenhuollon palvelut, röntgen, laboratorio ja 30-paikkainen vuodeosasto. Henkilöstöä terveyskeskuksessa on noin 150.

Meillä toimii akuuttivastaanotto arkisin klo 8-20 sekä viikonloppuisin klo 8-18. Arki-iltojen päivystysvuoroja (klo 16-20) on keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa. Viikonloppujen ja pyhäpäivien lääkäripäivystykset hoidetaan tällä hetkellä yksityisten palveluntuottajien avulla. Viikonloppupäivystyksiä on mahdollista tehdä KYS:n yle-päivystyksessä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Meillä pääset tekemään monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Työhön kuuluu akuuttivastaanoton ja kiireettömän vastaanoton lisäksi sektorityötä mm. neuvoloissa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, ikäihmisten parissa ja hoivayksiköissä sekä osastolla.

Työtä tehdään moniammatillisesti ja se jakautuu lääkäreille osaamisen pohjalta toiveita huomioiden. Olemme kehittäneet vastaanottopalvelujen toimintaa henkilöstöltä lähtöisin olevien kehitysideoiden pohjalta. Haluamme panostaa hoidon jatkuvuuteen ja sen turvaamiseksi vastaanoton lääkärit ja hoitajat työskentelevät hoitoryhmissä, joissa on mahdollisuus pitkiin hoitosuhteisiin omien potilaiden kanssa. Työpäivän rakenteeseen ja toimistotyöajan sijoitteluun voi vaikuttaa itse työlistojen laatimisessa.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meillä hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvät konsultaatiomahdollisuudet, moniammatillisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön, uudet toimitilat sekä hyvinvointialueemme Epassi-edun ja tyhy-toimintaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporrapalkka on:
- yleislääketieteen erikoislääkärillä (2A) alk. 5212,36 €/kk + suoritepalkkausmallin mukaiset suoritekorvaukset
- lääketieteen lisensiaatilla (1C) alk. 4247,68 €/kk + suoritepalkkausmallin mukaiset suoritekorvaukset
Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella. Vastaanottotyössä ja mahdollisena sektorityönä tehtävästä osasta saa suoritepalkkausmallin mukaiset suoritekorvaukset, keskimäärin 1500-2000 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Myös mahdollisen erikoislääkärikouluttajan tai lähiohjaajan pätevyyden katsomme hakijalle eduksi. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkoja täytettäessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618398/fi_FI