Matematiikan lehtori, Salon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Salon kaupungin sivistyspalveluiden lukiokoulutuksessa, Salon lukiossa, on avoinna lukion lehtorin (matematiikka) sijaisuus ajalle 21.10.2024 - 31.5.2025

Valittavalta toivotaan kokemusta lukiotyöstä ja ICT:n käytöstä opetuksessa sekä hyviä pedagogisia taitoja ja lukiokokemusta. Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme modernin oppimisympäristön sekä mahdollisuuden itsesi ja työyhteisön kehittämiseen.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
- koulutusmahdollisuuksia
- tyky-rahaa Smartumin kautta
- maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
- ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on OVTES:n mukainen.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa joka on enintään puolet määräaikaisen virkasuhteen kestosta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Lisätietoja antaa Salon lukion rehtori Maria Liippo, puh. 02 778 6101, maria.liippo@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /Matematiikan lehtorin viransiajisuus, Salon lukio. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 3.10.2024 klo 12.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAL-03-62-24/fi_FI