Työterveyslääkäri, Kemi, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme Työterveyslääkäriä Terveystalo Kemin yksikköön!

Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri, pitkän kurssin suorittanut tai valmis erikoislääkäri. Työnkuva muotoutuu osaamisesi, työkokemuksesi sekä mielenkiintosi mukaan. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, työterveyshuoltoon erikoistumista suunnitteleva lääkäri.

Terveystalo on ainoa viiden tähden yksityinen koulutuspaikka ja työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksemme on tutkitusti huipputasoista (NLY 2020). Oma kouluttajalääkäri, henkilökohtainen säännöllinen ohjaus ja viikoittaiset koulutuksemme takaavat sinulle vahvan ammatillisen kehityksen ja mahdollisuuden luoda vankan osaamispohjan monenlaisille urapoluille Terveystalossa.

Kokemusta omaavalle ja haasteita kaipaavalle pystymme tarjoamaan hoidettavia asiakkuuksia omat mielenkiinnon kohteet huomioiden. Mikäli erikoistuminen työterveyshuoltoon on vasta mietinnän alla, pääset aloittamaan työt sairasvastaanotosta, työnkuvaa hiljalleen laajentaen myös ennaltaehkäisevään KL1 -työhön.

Työskentely onnistuu meillä osa- tai kokoaikaisesti, kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Halutessasi voit myös tehdä töitä etänä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä:

Iida Tauriainen, p. 0504342316 tai iida.tauriainen@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/181753/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer