Ohjaaja, Lastensuojelun vastaanottoyksiköt, keikk, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastensuojelun vastaanottokodit ovat kiireellistä sijoitusta tarvitsevien lasten ja nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikköjä. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii yhteensä kuusi lastensuojelun vastaanottoyksikköä.
Espoossa toimii kolme nuorten yksikköä, joista kaksi sijaitsee Poijupuiston vastaanottokodissa Kivenlahdessa ja yksi Postipuun vastaanottokodissa Leppävaarassa. Postipuussa toimii lisäksi lasten yksikkö. Lohjalla Ojamon vastaanottokodissa on yksi nuorten yksikkö, sekä yksi lasten yksikkö. Kussakin yksikössä on tilaa seitsemälle lapselle ja nuorelle.

Lasten ja nuorten sijoitukset meille ovat lyhytaikaisia, pääosin 1-2 kuukautta. Sijoituksen aikana vastaanottoyksikön työryhmän tehtävänä on arvioida kiireellisesti sijoitetun lapsen ja hänen perheensä tuen tarve. Työ vaatii kykyä aitoon kohtaamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja valmiutta toimia viranomaisverkostoissa.
Keikkatyöntekijän tehtävässä korostuu lasten ja nuorten ohjaustyö, aikuisena läsnäolo sekä vakinaisen henkilöstön tukeminen.

Mitä tarjoamme:

Vaikuttavaa työtä lasten ja perheiden hyväksi: Tarjoamme työn, jossa pääset toteuttamaan vaikuttavaa lastensuojelutyötä vastaanotto- ja arviointiyksikössä monipuolisten työtehtävien parissa.

Yhteisöllinen tiimi: Meillä työskentelee joukko motivoituneita alan ammattilaisia. Uskomme yhdessä tekemiseen, jossa tiimityö luo parhaan pohjan yksikön työskentelylle. Meillä otetaan uudet keikkatyöntekijät ilolla vastaan ja perehdytetään hyvin.

Mahdollisuus keskittyä perustehtävään: Vastaanottoyksiköissä lapset ja aikuiset voivat nauttia oman keittiö-ruokapalvelutyöntekijän valmistamasta ruuasta ja siisteydestä huolehtii laitoshuoltaja.

Monipuoliset työajat: Meillä keikkatyöntekijän on mahdollista tehdä aamu- ilta- ja yövuoroja. Aamu- ja iltavuoroissa on aina paikalla vakinaista henkilökuntaa. Yövuoroissa työskennellään yksin, mutta kaikkien yksikköjen läheisyydessä toimii toinen vastaanottoyksikkö, josta on mahdollista saada tarvittaessa tukea.

Mitä odotamme sinulta:

Ammatillista otetta lastensuojelutyöhön

Halua kehittyä alan ammattilaisena

Työryhmätaitoja

Aitoa halua kohdata lapsia ja perheitä

Arvostamme työkokemusta lastensuojelusta sekä lasten ja perheiden parista.

Jos kiinnostuit työpaikasta, jossa on ammatillinen työote, tiivis työyhteisö ja ripaus huumoria, laita hakemus tulemaan! Sinun on mahdollista työskennellä kaikissa vastaanottoyksiköissämme tai vain esimerkiksi yhdessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Postipuun vastaanottokoti, Armas Launiksen katu 10, Espoo. Poijupuiston vastaanottokoti, Kivenlahdenkatu 1 A-B, Espoo. Ojamon vastaanottokoti, Ojamonharjuntie 64 B, Lohja.

Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto/ aikaisempi opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi sosionomi tai sairaanhoitaja) tai perustutkinto (esimerkiksi lähihoitaja). Myös opiskelijat voidaan huomioida haussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.
Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-467-24/fi_FI