Teollisuusmaalari Vaasaan, Barona Teollisuus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme menestyvälle asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria . Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät koostuvat ruiskumaalauksesta, mutta työhön kuuluu myös mm. viimeistely- sekä esikäsittelytöitä. Käsiteltävät tuotteet ovat pääsiassa sähkömoottoreiden runkoja ja muita moottorin osia. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa asiakkaan tuotantotiloissa Vaasassa.

Edellytämme maalaus/pintakäsittelyalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta teollisuuden maalaustöistä. Tärkeää on myös osaava ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös se, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden merkityksen osana työntekoa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Barona Teollisuus Oy:n kirjoilla mutta mikäli suoriudut hyvin, on mahdollista työllistyä myöhemmin asiakkaan palkkalistoille. Työhön valitulle henkilölle suoritetaan työhöntulotarkastus joka sisältää huumeseulan.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Oinas numerosta +358 50 464 3350 tai sähköpostilla krista.oinas@barona.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66ec1d0460a7220020daa416