Tiimivastaava-sairaanhoitaja arkipäivätyöhön, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 2665,28-2905,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta ja kehittyä tiimivastaavan roolissa? Etsitkö arkipäivätyötä mielenterveystyön parista? Haemme nyt Villa Niemen Kuusamakotiin tiimivastaavaa-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Villa Niemi Kuusamakoti työpaikkana
Villa Niemi Kuusamakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua 23 aikuiselle ja ikääntyneelle mielenterveysasukkaalle. Kotimme sijaitsee luonnonläheisellä Pitkäniemen alueella rauhallisessa ja puistomaisessa ympäristössä. Asukkaamme kamppailevat vakavien mielenterveyshaasteiden ja somaattisten sairauksien kanssa. Monet heistä ovat asuneet meillä pitkään ja ovat meille erityisen tärkeitä ja rakkaita. Meillä työskentelee tiivis ja huumorintajuinen tiimi, joka on sitoutunut työhönsä. Ajoittain joukkoomme liittyvät myös upeat keikkatyöntekijämme, jotka tuovat lisää energiaa ja tukea työyhteisöömme.

Haen tiimivastaavaa, joka huolehtii sekä asukkaistamme että tiimistämme. Toivon löytäväni henkilön, joka tukee ja kehittää työyhteisöämme entistä toimivammaksi sekä auttaa minua arjen organisoinnissa. Minusta saat joustavan, reilun ja kehittämiseen sitoutuneen työparin. Tule mukaan tiimiimme ja kehitä sekä itseäsi että hoitotyön käytäntöjä" - Sini, yksikönpäällikkö

Työpäiväsi tiimivastaavana meillä
Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja, ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tiimimme sairaanhoidollisena asiantuntijana ja olet tiiviisti mukana asukkaidemme arjessa. Tehtäviisi kuuluu hoitotyöhön osallistuminen sekä asukkaiden terveydentilan ja psyykkisen ja fyysisen voinnin seuranta. Lisäksi vastaat yksikkömme näytteenotoista ja lääkehoidosta. Teet tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi toimit tarvittaessa yksikönpäällikön sijaisena ja työparina hoitotyön arjen organisoinnissa. Aamupäivät omistat pääsääntöisesti hoitotyölle, kun taas iltapäivät käytät hallinnollisiin tehtäviin, kuten sijaisjärjestelyihin, palkka-asioihin, resurssien hallintaan sekä tiimin kehittämiseen ja tiedottamiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä, mutta halutessasi työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi.

Palkka
Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28-2905,09€/kk (yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G22D), jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Tehtävässä edellytämme
-sairaanhoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
-aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä tai erikoitumista tähän
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön- tai lähiesihenkilötyön ammattitutkinto, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia ja valmennuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen sekä neuropsykiatrisen osaamisen saralla.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sini Lehtinen, p. 050 408 6368, sini.lehtinen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4987883-tiimivastaava-sairaanhoitaja-arkipaivatyohon-villa-niemi-kuusamakoti