Reumatologian erikoslääkäri, LKS Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 29.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule reumatologian erikoislääkäriksi Lappiin!

Sisätautien poliklinikalla on erinomainen moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat kokenut kollega, pätevä reumahoitaja, sekä fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja sosiaalityöntekijän palvelut.
Poliklinikalla on mukavat ja modernit tilat sekä laitteet. Sisätautien poliklinikalla on yhteinen infuusioyksikkö, jossa hoidetaan mm. polikliiniset reumainfuusiot.

Sisätautien poliklinikalla on edustus jokaisella suppealla erikoisalalla eli konsultaatiot onnistuvat nopeasti ja helposti. Yhteishenki on erinomainen.
Erikoislääkärin virkaan kuuluu vapaamuotoinen sisätautipäivystysvelvollisuus. Takapäivystyksen aktiivi-osuus on meillä alle 30% ja päivystyksien määrä on maltillinen ja sujuvasti suunniteltava.
Osa-aikaisuus tai muita erityistoiveita otetaan huomioon. Työnkuvaa voi halutessaan muokata myös osittaiseen sisätautiosastosijoitukseen. Koulutuksiin osallistuminen on itsestäänselvyys ja toivottavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on reumatologian erikoislääkäri tai sisätautien erikoislääkäri, jolla on reumatologian erikoisosaamista. Loppuvaiheen reumatologian erikoistuvat lääkärit voidaan myös huomioida haussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 29.11.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620423/fi_FI