Toimintaterapeutti, Mehiläinen Länsi-Pohja, Kemi, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintaterapeutti! Haluaisitko työskennellä osana moniammatillista ammattitaitoista joukkoamme, jossa tehdään aidosti merkityksellistä työtä?

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy etsii terapiapalveluiden tiimiin TOIMINTATERAPEUTTIA

Mehiläinen Länsi-Pohja ja Terveyspalvelut ovat osa Mehiläinen-konsernia. Tarjoamme moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Haemme itsenäiseen asiakastyöhön ja moniammatilliseen työskentelyyn kykenevää innostunutta ja positiivista asennetta omaavaa toimintaterapian ammattilaista. Arvostamme joustavaa työotetta sekä halua kehittyä ammattilaisena ja osana työyhteisöä.

Pääasiallinen työn sijaintipaikka on Keminmaan terveyskeskuksen toimipiste ja/tai Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaala. Toivomme, että olet kiinnostunut kuntoutustyöstä kuntoutujien arkiympäristössä. Meillä kuntoutusta ohjaa oma arviointityömme, jonka perusteella muokkaamme joustavasti terapian sisältöä ja määrää kuntoutujalle sopivaksi.

Työn liikkuvuuden takia ajokortti ja oman auton käyttö ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen sopimuspalkan lisäksi:
innostuneen, kokeneiden moniammatillisen terapiapalvelutiimin tuen

joustavan, räätälöitävissä olevan työajan

tehtävien mukaiset työvälineet ja kuntoutusmateriaalit sekä koulutusmahdollisuudet

työterveyshuollon ja monia ison työnantajan työsuhde-etuja, kuten Edenred liikunta- ja kulttuuriedun ja alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista

koko Mehiläinen Länsi-Pohjan porukan tuen niin keskussairaalassa kuin terveysasemilla.

Tehtävät edellyttävät laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä ja edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemus 31.10.2024 mennessä sähköisesti rekrytointiportaalimme kautta. Toimi kuitenkin pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimivastaava Marja-Leena Viinamäki
marja-leena.viinamaki@mehilainen.fi
puh. 040 513 2684

Kuntoutuspalveluiden johtaja Paavo Zitting
paavo.zitting@mehilainen.fi
puh. 040187 6154, työpäivinä klo 12-15.

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Kemi-Kauppakatu-25/Toimintaterapeutti--Mehilinen-Lnsi-Pohja--Kemi_R0032922/apply