Kaivinkoneenkuljettaja, HeadCount Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Net Works Company Oy:lle hyvällä työasenteella varustettuja kaivinkoneenkuljettajia.

Valokuituverkkoprojekteihimme liittyvät maanrakennustyöt toteutetaan pientaloalueiden ja taloyhtiöiden pihoilla sekä runkoverkkojen osalta kunnan tai valtion alueella. Erityisesti runkoverkon kaivuutyöt suoritetaan kevyellä kaivinkoneella.

Käytännössä kaivinkone tukee useampaa 4 henkilön projektitiimiä tekemällä vaativammat kaivuut mitkä eivät projektitiimikohtaisella kalustolla onnistu. Toisin sanoen kaivinkonetta tarvitaan usein useammassa paikassa saman työpäivän aikana. Kaivamisen ja jälkien siistimisen lisäksi kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin kuuluu kaluston siirtäminen kohteesta toiseen.

Projektit ovat pääosin Etelä-Suomessa mutta myös kauempana sijaitsevat 1 - 2 viikon työreissut ovat mahdollisia. Kauden aikana työtä riittää ja päivät saattavat venyä pitkiksikin. Toisin sanoen rakennuskauden ansaintamahdollisuudet ovat hyvät. Kausi 2024 on alaknut ja päättyy loppuvuoteen, roudasta riippuen.

Olet oikea henkilö jos sinulla on aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä, olet ahkera, asiakaspalveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen. Lisäksi, sinulla on tarvittaessa valmius reissutyöhön. Tarvitset myös vähintään BE-ajokortin (pikku-E).

Eduksi katsomme työturvallisuuskortin ja tieturva 1 -pätevyyden.

Sinulle tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan (vähintään TES) sekä hyvät
  kokonaisansaintamahdollisuudet kauden aikana
- Hyvän perehdytyksen ja vaihtelevan ulkotyön hyvässä tiimissä
- Oman yhteyshenkilön työsuhteeseen liittyvissä asioissa

Net Works Company on vuonna 2022 perustettu, uudeltamaalta kotoisin, mutta koko Suomen alueella toimiva tietoliikenneinfraa rakentava yritys. Lisää yrityksestä: www.networkscompany.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa HeadCount Oy:n henkilöstökonsultti Sami Limnell, sami.limnell@headcount.fi , 050 323 5562.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.headcount.fi/index.php?action=open&id=10922