Puuseppä / kalusteasentaja, Tampere, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii Tampereella sijaitsevaan toimipaikkaansa puuseppää mittatilauskalusteita valmistavaan yritykseen. Työ pitää sisällään mittatilauskalusteiden suunnittelua, valmistamista kuvien mukaan sekä tarpeen tullen asennustöitä, joita tehdään laajalti Pirkanmaan alueella.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla osa-aikaisesti pidemmäksikin aikaa, sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta puusepän-, rakennusalan tai muun vastaavan alan koulutusta. Kokemus katsotaan ilman muuta eduksi, mutta kunhan olet oma-aloitteinen ja reipas ja valmis oppimaan uutta, kuulemme mielellämme sinusta lisää. Saat kattavan perehdytyksen ja opastamme sinut kyllä työhösi. Arvostamme hyviä kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa ja ajokorttia.

Työ tarjoaa sinulle monipuoliset, kykyjäsi ja toiveitasi mukailevat työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Arkiset 7-15:30 työajat sekä mukavan työilmapiirin. Palkkaus osaamisen mukaan, alkaen 15e/h.

Hae tehtävään pian oheisesta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/20581 tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20581