Tekninen kiinteistöhoitaja, Oulu, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme ISS etsii kokoaikaista TEKNISTÄ KIINTEISTÖHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oulun alueelle.

Tässä tehtävässä vastaat Oulun keskustassa ja lähialueilla sijaitsevien turvallisuuskriittisten kiinteistöjen teknisistä ylläpito-, korjaus- ja huoltotöistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan säätö- ja seurantatehtävistä. Työtehtäväsi ovat pääosin sisätöitä. Ammattilaisena itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.
Työvuorosi ovat arkisin klo 7-15. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa
 paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kesäapulaisena aloittaneen Pertun urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/huoltomiehesta-asiakkuusjohtajaksi.
 työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
 turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

Sinulta me odotamme
 kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa
 aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidon teknisistä tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta vastaavasta työympäristöstä.
 B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia.
 ajantasaisia tietoteknisiä järjestelmiä. Käytät sujuvasti sähköisiä huoltokirjoja, erityisesti Granlundin aiempi käyttökokemus on tehtävässä eduksi.
 sitoutumista työturvalliseen työskentelytapaan, turvallisuus on ISS:n tapa tehdä työtä.
 oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä ongelmanratkaisukykyä.
 erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan kanssa.
 nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Sopivan hakijan löytyessä työt voi aloittaa perehdytysjaksolla jo lokakuun aikana.

TYÖSUHDE SOLMITAAN SUORAAN ISS:N KANSSA

Lisätietoja antaa:
Mika Väisänen
+358 50 5915 441
mika.vaisanen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1465106