Rengasvaraston hoitaja, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rengasvaraston hoitajia Oulu
Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekeviä ihmisiä rengasvaraston hoitoon syksyn sesongin ajaksi Ouluun.
Työhön kuuluu renkaiden roudausta ja pesemistä rengasvarastossa.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on ehdottomasti etu. Työ on fyysistä ja kiireistä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon.

Työt alkavat 7.10.2024 ja töitä on sesongin ajan. Sesongin kestoon vaikuttavat kelit erittäin paljon, kesto vaihtelee 3-8 viikkoon.
Hyvälle tekijälle mahdollisuus pidempiaikainen työsuhde.
Toimipisteet ovat auki arkisin klo 8.00-17.00 ja lauantaisin klo 9.00-14.00. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Janne Aho puh: 0400 667 761 tai janne.aho@varvaamo.fi (hakemukset)

Värväämö Partnerit Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Värväämö -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.varvaamo.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472583/application/basic