Viestintäsuunnittelija, Porvoon museoyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoon museo - Itä-Uudenmaan alueellinen vastuumuseo on Porvoon museoyhdistyksen ylläpitämä museo, jonka organisaatioon kuuluu 20 museoammattilaista. Museo on perustettu 1897 ja se tekee työtä aineellisen ja aineettoman kulttuuriperinnön parissa Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla.

Haemme joukkoomme museon viestinnästä vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Porvoon museon viestintäsuunnittelija toimii osana hallinto- ja tukitiimin tulosyksikköä. Viestintäsuunnittelijan tehtävä koostuu museon viestinnän ja markkinointiviestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta sekä toteuttamisesta eri kanavissa. Viestintäsuunnittelija tekee myös pieniä taittotöitä ja osallistuu museon kuvapalveluun ja Finna-palveluun käyttöön liittyviin tehtäviin.
Onko sinulla vaivattomat digitaidot ja sujuva kynä? Inspiroidutko visuaalisuutta ja graafista suunnittelua vaativista tehtävistä ja haluat olla mukana kehittämässä viestinnän prosesseja museossa?
Vaatimuksena on tehtävän hoitoon soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvä suomen, ruotsin ja englannin taito.
Palkkauksessa noudatamme Kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta KVTES.
Hakuaika 1.-20.10.2024
Jos olet valmis tarttumaan Porvoon museon haasteeseen, tee tiivis hakukirje, cv ja ennakkotehtävä (ohjeet täällä: https://prezi.com/view/RDVlIvO6vVqEaK3nPGp1/ )

Hae työpaikkaa osoitteesta