Terveyskeskuslääkäri, Keskitetty etäpalvelutuotan, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule luomaan kanssamme keskitetyn etäpalvelutuotannon tiimiä ja sinulle sopivaa etä- tai hybridityönkuvaa.

Haemme lääkäreitä monipuolisiin yleislääkärin tehtäviin Varhan keskitettyyn etäpalvelutuotantoon (4 virkaa). Keskitetyn etäpalvelutuotannon palveluvalikoima jatkaa muotoutumistaan Varha-sovelluksen myötä tulevan hoidon tarpeen arvio chatin käynnistyessä avoterveydenhuollossa 2.1.2025. Sen jälkeen lääkärin työnkuvaan voi sisältyä myös chat-palvelun konsulttilääkärin työtä. Työtä tehdään arkipäivisin ja pääasiassa virka-aikaan. Työtä voit tehdä halutessasi joko etänä tai hybridinä. Hybridityössä työtä voi tehdä sekä etänä että lähityönä jossakin hyvinvointialueen sote-keskuksessa. Etätyötä voit tehdä halutessasi myös tiimin yhteisissä työtiloissa. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Työaika on joustava ja voidaan räätälöidä vastaamaan elämäntilannettasi ja toiveitasi. Eli vaikka haussa on kokopäiväiset virat, myös osa-aikatyö on mahdollista. Voit myös lähteä kokeilemaan täysin uutta tehtävää pienellä, jopa 4 tunnin, viikkotyöajalla.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja oma työ hallittavaa mahdollistaen sen, että työn ehtii tehdä riittävässä ajassa ilman kiireen tuntua. Potilaan hoitopolkuja pääsee pohtimaan kokonaisvaltaisesti. Tässä työssä olet myös mukana uuden luomisessa ja työtapojen kehittämisessä.

Jos olet henkilö, joka haluaa haastaa itseään monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä, saatat olla hakemamme vahvistus tiimiimme. Eduksi luemme monipuolisen osaamisen yleislääkärin työstä, etävastaanottotyöstä sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta. Hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä suoriutumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenteesi.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kiinnostuitko? Täällä sinua odottaa energinen ja innovatiivinen tiimi, johon mielellään ottaisimme lisää hyviä tyyppejä mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1052-24/fi_FI