Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri (Sairaala, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 29.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työlääketieteen yksikkömme sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö. Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novan työlääketieteen poliklinikalle 2.1.2025 alkaen

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Tutkimme ammattitautiepäilyjä ja vastaamme niihin liittyviin konsultaatioihin. . Potilaat ohjautuvat tutkimukseen usein työterveyshuoltonsa tai erikoissairaanhoidon kautta. Tutkimukset tehdään yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialueen työlääketieteen poliklinikan kanssa.

Yhtäaikaisesti työlääketieteen poliklinikkajakson aikana (50% työaika) voi työskennellä kuntoutustutkimuspoliklinikalla tehden moniammatillisessa tiimissä työkyky- ja kuntoutustutkimuksia (50% työaika). Näin voit suorittaa Työlääketieteen poliklinikalla työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveyslaitosjakson (6 kk) ja samalla kuntoutus- ja työkyvynarviointijakson (6 kk) yhtäjaksoisesti vuoden aikana.

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille jatkuvan ja joustavan seniorituen sekä Työterveyslaitoksen ja Hyvinvointialueen kattavan koulutustarjonnan. Työterveyslaitoksella osallistut valtakunnallisiin ammattitauteja koskeviin raateihin ja meetingeihin. Koulutusvirkaan ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös päivystää Sairaala Novassa.

Erikoistuvan lääkärin määräaikaisen koulutusviran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvä lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623334/fi_FI