Henkilöstöjohtaja, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 7161,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirkkonummi on kaksikielinen kunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi.

Henkilöstöjohtaja johtaa kunnan henkilöstöpalveluita. Henkilöstöpalvelut tukee ja ohjaa esihenkilöitä ja henkilöstöä HR-asioissa sekä tuottaa HR-palveluita yhteistyössä toimialojen kanssa.

Henkilöstöjohtaja vastaa palveluryhmänsä kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Henkilöstöjohtaja raportoi hallintojohtajalle ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto ja kokemus henkilöstöjohtamisen tehtävistä. Henkilöstöjohtajalta edellytetään molempien kotimaisten kielten taitoa.

Eduksi katsotaan laaja-alainen henkilöstöasioiden tuntemus, kokemus johtamis- ja kehittämistehtävistä sekä julkishallinnon tuntemus. Tehtävässä menestyäkseen viranhaltijalta vaaditaan hyvät neuvottelu - ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme erityisesti nykyaikaisia johtamisen tapoja ja kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta sekä kyvykkyyttä sopeutua toimintaympäristön muutoksiin.

Tarjoamme sinulle
vakinaisen viran hallitusti kasvavassa, nykyaikaisessa, arvoiltaan kestävässä ja kehittyvässä kunnassa
mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen
lakisääteisestä tasoa paremmat työterveyshuollon palvelut
liikunta- ja kulttuuriedun 200 €/vuosi (ePassi)
julkisen sektorin hyvät lomaedut

Toimipisteesi on Kirkkonummen kunnantalo, joka sijaitsee Kirkkonummen keskustassa erinomaisten julkisten yhteyksien sekä moottoritien välittömässä läheisyydessä. Kunnantalolla sekä sen ympäristössä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 7 161,92 euroa. Henkilöstöjohtaja ei kuulu työaikalain soveltamisen piiriin. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyrimme täyttämään viran 03.02.2025 mennessä tai sopimuksen mukaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 23.10.2024 kello 12.00 mennessä (työavain KIR-02-27-24).

Rekrytointiprosessissa käytetään apuna videohaastattelutyökalua. Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan Kirkkonummen kunnantalolla maanantaina 4.11. tai keskiviikkona 6.11. (varapäivä). Hakija voidaan kutsua myös soveltuvuusarviointiin osana valintaprosessia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-02-27-24/fi_FI