Sosiaalialan ohjaaja, Keski-Suomen Ensi- ja Turvakoti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei SOTE-alan korkeakoulutettu!

Oletko juuri sinä etsimämme sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulutettu henkilö, jota kiinnostaa työskentely vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa ensikodissa? Haemme nimittäin ensikodille vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa ohjaajaa!

Keski-Suomen ensi- ja turvakotiyhdistyksen ensikoti tarjoaa perhekohtaista ja yhteisöllistä työskentelyä vauva- ja pikkulapsiperheille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista ympärivuorokautista tukea. Työskentelyssä on keskeistä varhaisen vuorovaikutussuhteen tukeminen ja perheen arjen vakauttaminen. Työmme on kuntouttavaa ja arvioivaa työtä, johon kuuluvat lapsen ja vanhemman tilanteen selvittäminen.

Vastaavana ohjaajana olet osa moniammatillista tiimiä ensikodilla. Työhösi kuuluu ensikodin ohjaajan tehtävät, joiden lisäksi vastaat ensikodin arjen asioiden sujumisesta, huolehdit opiskelijoiden harjoitteluiden organisoinnista sekä työvoimajärjestelyistä yhdessä esihenkilösi kanssa. Tehtävään kuuluu myös työn ja työyhteisön kehittämistä, vastuuta yksikön taloudesta ja pidät pyörät pyörimässä esihenkilön lomien aikana.

Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa sekä vahvaa työkokemusta lastensuojelun tehtävistä. Hyvät vuorovaikutus- sekä organisointitaidot ovat myös välttämättömiä työn hoitamiseksi. Työssä vaaditan itsenäistä vastuunottoa vastuualueista, vaikka toimitkin tiiviissä yhteistyössä esihenkilösi kanssa.

Meillä pääset tekemään ja kehittämään laadukasta vauva- ja pikkulapsiperheiden parissa tehtävää työtä ja tuomaan moniammatilliseen tiimiin oman ammatillisen osaamisesi. Työyhteisömme on innostunut ja välittävä. Meillä pääset mukaan ryhmätyönohjaukseen ja viikoittaisiin henkilöstöpalavereihin. Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Palkkaluokka on G26 (Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus). Osaamistasi tuemme työnantajan sekä Ensi- ja turvakotien liiton koulutuksilla ja työkokouksilla. Työhyvinvointiasi tuemme yhteisillä henkilöstöpäivillä ja -retkillä sekä Smartumin työsuhde-eduilla.

Sinun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on koeaika ja edellytämme hygieniapassia. Arvostamme hyviä tiimissä toimimisen taitoja, joustavuutta sekä vastuullisuutta.

Laita hakemus tulemaan 20.10 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään 25. ja 28.10.
Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on valtakunnallisen Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys. Tarkoituksemme on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta, ennaltaehkäistä perheväkivaltaa sekä auttaa ja hoitaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä.

Hakemus ja cv sekä tiedustelut: vastaava sosiaalityöntekijä Ida Halme, ida.halme@ksetu.fi, p. 050-5669539.
Tiedustelut ajalla 14-18.10. palvelupäällikkö Sirpa Savolaiselle, sirpa.savolainen@ksetu.fi, p. 050-5975188.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ida.halme@ksetu.fi