Koulupsykologi, Salo, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Täällä sinua odottaa työkaveriksi kuusi koulupsykologia ja yksi konsultoiva koulupsykologi. Konsultoivalta koulupsykologilta saat ammatillista perehdytystä ja tukea työhösi. Konsultoiva koulupsykologi tarjoaa konsultaatiota ja tekee tutkimustarvearviot niiden koulujen oppilaille, joilla ei ole omaa koulupsykologia. Tällaisille kouluille meillä tuottaa tutkimuksia yksi osa-aikainen psykologi. Olemme tuottaneet tutkimuksia myös ostopalveluna. Meillä et siis joudu aloittamaan työtäsi vuosien tutkimussuman purkamisesta. Tule osaksi innostunutta, ammattitaitoista ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme. Olisi todella hienoa saada sinut mukaan joukkomme!

Koulupsykologina pääset edistämään ja tukemaan lasten ja nuorten koulunkäyntiä, oppimista ja hyvinvointia. Työtehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yhteistyö huoltajien kanssa, yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset, monialainen ja moniammatillinen verkostotyö sekä konsultatiivinen tuki koulujen työntekijöille.

Tällä hetkellä meillä on mahdollisuus miettiä kanssasi, minkä ikäryhmän kanssa työskentely sinua kiinnostaisi ja mikä/mitkä koulut olisivat juuri sinulle sopivia huomioiden kohtuullinen työmatka.

Mitä tarjoamme sinulle

- Henkilöstömitoituksen mukaisen oppilasmäärän.
- Mahdollisuuden pohtia yhdessä juuri sinulle sopivaa toimipistettä/-toimipisteitä ja työskentelyaluetta.
- Mahdollisuuden tehdä työtä osaksi työmatkalla, mikäli kuljet junalla.
- Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
- Mahdollisuuden osa-aikatyöhön, jos se sopii paremmin tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi.
- Liukuvan työajan.
- Yksilötyönohjauksen.
- Mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja mahdollisuuden tehdä työtä itsesi näköisesti.
- Kannustavan ja ammatillista kehittymistä tukevan moniammatillisen tiimin.
- Lähiesihenkilön tuen.
- Säännölliset tiimit ja tiimin kehittämispäivät.
- Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, organisointikykyä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Sinulla voi olla mahdollisuus saada määräaikaista rekrytointilisää, jonka suuruus voi enimmillään olla 8% tehtäväkohtaisesta palkasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ.

Tiesithän myös, että jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Jätä hakemus ja keskustellaan tehtävästä lisää. Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, vastaamme mielellämme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-277-24/fi_FI