Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hirsimäen päiväkotiin sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Työsuhde alkaa 23.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hirsimäen päiväkodissa on toimivat ja viihtyisät tilat, ja meillä on monipuoliset mahdollisuudet mm. ulkoilun puitteissa. Päiväkodissamme kaikki saavat suunnitella, toteuttaa ja arvioida toimintaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kokeileekin rohkeasti erilaisia asioita ja toimimme aina yhdessä lasten parhaaksi. Meidän mielestämme töissä saa myös olla hauskaa! Toivotamme aina uudet asiakkaat sekä työntekijät lämpimästi tervetulleeksi.

Lapsiryhmässä päivät ovat toimintaa ja elämää täynnä. Toimit kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lapsen kanssa, pysähdyt hetkeen ja innostut leikeistä sekä monipuolisesta tekemisestä yhdessä lasten kanssa. Päiväkodissa työskentelet osana moniammatillista kasvattajayhteisöä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien, muiden lastenhoitajien, avustajien ja erityisopettajien kanssa. Työssäsi vastaat yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa lasten kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa.

Tarjoamme laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Terveystalosta ostettavat työterveyspalvelumme laajentuivat 1.1.2024 kattamaan ennaltaehkäisevien terveyspalvelujen lisäksi myös yleislääkäritasoisia sairaanhoidon palveluita. Kaupungin työntekijänä saat lisäksi monia etuuksia mm. alennuksia kulttuuripalveluista sekä monista urheilu- ja liikuntapaikoista. Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.10.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodinjohtaja Satu Antikaiseen, puhelimitse klo 10-16 välillä numerosta 0407072023, tai sähköpostitse satu.antikainen@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 4.-18.10.2024. Hakuaika päättyy 18.10.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/bm3b8-56701-varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja?locale=fi-FI