Luonnonkivityöntekijä, Ikikivi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vielä "luonnonkivituotetyöntekijää" yrityksemme palvelukseen Nilsiään tämän syksyn ajalle.

Konekantamme lisäännyttyä ja lohkopintaisten graniitti tuotteiden tuotannon kasvettua, haemme tekevään joukkoomme omatoimista, ahkeraa ja joustavaa luonnonkivituotteiden valmistajaa noppakivituotantoon. Valmistamme tuotteitamme käsin sekä koneellisesti.

Työhön opastetaan ja perehdytetään täysin, sillä työhön ei ole valmistavaa koulutusta, joten monen eri alan koulutustausta sopii työhömme. Tärkeintä on reipas asenne oppia uutta.

Työ alkaa viikon 43 alussa ja kestää keliolosuhteista riippuen marraskuulle. Tämän jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työsuhteen jatkoon keväällä 2025.

Eduksi katsomme, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.
Tehtävä soveltuu myös tilapäistä suojelua hakeneille, UKR2022.

Mikäli tunnet kiinnostusta kivialalle, niin lähetäthän hakemuksesi tulemaan viimeistään viikon 41 aikana osoitteeseen tom.huhta@ikikivi.fi
Valitettavasti puhelintiedusteluihin emme pysty nyt vastaamaan, mutta olemme yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin viikolla 42.

Nilsiässä on aloitettu 1930-luvulla kvartsiittikiven louhinta. Tänä päivänä tuote tunnetaan nimellä IKIKIVI. Ikikivi on perheyritys, jolla on 40 vuoden kokemus kiven parissa. Yrittäjinä toimivat Katja ja Tom Huhta. Louhimme Nilsiässä sijaitsevalta louhokselta Nilsiän vaaleaa kvartsiittikiveä ja jalostamme myös graniittia erilaisiksi lohkopintaisiksi tuotteiksi kts. Ikikivi Ekograniitti.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ikikivi Oy:n Ikikivi ja Ekograniittituotteille avainlippumerkin.

Hae työpaikkaa osoitteesta