Automekaanikko huoltokorjaamolle, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme AUTOMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltokorjaamo, joka sijaitsee noin 10min ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tehtävänäsi on toimia automekaanikkona, jolloin osallistut aktiivisesti asiakastöiden tekemiseen on sitten kyseessä suuremmat/pienemmät korjaus- tai huoltotyöt ja asiakaspalvelu on luonnollisesti osa päivittäisiä työtehtäviäsi. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
- Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002
- Alan aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta.
- Monipuolinen merkkituntemus (esim. VW-, AUDI-, SEAT-, SKODA- ja MB-merkit) ja kokemus sähkö- ja hybridiajoneuvojen huolloista sekä korjauksista katsotaan eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja, halua oppia uusia asioita, luotettavuutta, joustavuutta sekä itsenäistä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä.
- Motivoituneen ja nuorekkaan työyhteisön.
- Koulutusmahdollisuuksia mm. sähköautoiluun liittyen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20632

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta