Toimialuejohtaja, virka, OYS sairaalapalvelut ja, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohde on yksi Suomen suurimmista hyvinvointialueista. Vastaamme noin 416 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta Pohjois-Pohjanmaalla. Otamme parhaillaan käyttöön maailman älykkäintä sairaalaa, joka palvelee niin alueemme asukkaita kuin koko Pohjois-Suomea. Meillä on töissä lähes 18 500 ammattilaista.

OYS sairaalapalvelut ja ensihoito vastaa siitä, että Pohjois-Pohjanmaan asukkaat saavat laadukkaita ja vaikuttavia erikoissairaanhoidon ja ensihoidon palveluja nyt ja tulevaisuudessa. Yliopistosairaalana OYS on koko Pohjois-Suomen sairaala. Toimialueen toimintakulut ovat 512 miljoonaa euroa. Henkilöstöä meillä on noin 4800.

Toimialuejohtajana johdat OYS sairaalapalvelut ja ensihoito -toimialuetta ja vastaat sen toiminnasta ja taloudesta. Yhteensovitat ja sopeutat toimialueen toimintaa koko hyvinvointialueen toimintaan. Vastaat toimialueelle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta ja voimavarojen käytöstä määrätyn sitovuustason mukaisesti. Kuulut Pohteen johtoryhmään, jossa tukenasi ovat muiden toimi- ja tehtäväalueiden johtajat. Toimialueesi koostuu osaamiskeskuksista, hoito- ja sihteerityön palveluista sekä ensihoidon palveluista.

Kelpoisuusvaatimus toimialuejohtajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja lääketieteen tohtorin tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta johtamisesta ja kehittämisestä sekä näyttöä talous- ja muutosjohtamisesta.

Arvostamme strategisen johtamistaidon ja -koulutuksen lisäksi näkemystä ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen integraatiosta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä näyttöä tutkimustyöstä ja dosentin pätevyyttä.

Tehtävään valittavalle tehdään hänen suostumuksellaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Esteetön vastaus on palvelussuhteen edellytys. Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta Turvallisuusselvitykset Suojelupoliisi (supo.fi).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7§).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623241/fi_FI