Ylilääkäri, Geriatrian poliklinikka, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 6847,15€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme taitavaa geriatrisen kehittämistyön johtajaa. Tule ylilääkäriksi Helsingin sairaalan geriatrian poliklinikalle!

Haemme geriatrian tai muun soveltuvan alan erikoislääkäriä ylilääkärin virkaan 2.1.2025 alkaen.

Työmme painottuu muistisairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon. Poliklinikalla on hyvät työtilat Sturenkadulla, missä työskentelee yhdessä yli 40 muistityön asiantuntijaa: sairaanhoitajia ja muistikoordinaattoreita sekä fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykologi ja osastosihteeri. Erikoislääkäreitä on viisi ja erikoistumiskoulutuksessa on kaksi lääkäriä. Diagnostiikkaa tukee HUS:n erikoissairaanhoidon kanssa tehtävä joustava yhteistyö.

Työhösi kuuluu yksikön johtamisen ja kehittämisen lisäksi toiveesi mukaisesti myös vastaanottoja, lähetteiden arviointia ja konsultaatioita sekä erikoistuvien lääkärien ohjausta.

Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Työilmapiirimme kannustaa onnistumisiin. Sitä heijastelee myös vuoden 2024 asiakaspalautteiden NPS-suositteluindeksin erinomainen tulos (NPS 86). Toimimme läheisessä yhteistyössä terveysasemien, kotihoidon lääkäreiden, sairaalaosastojen, Helsingin kotihoidon ja palvelukeskusten sekä alan järjestöjen ja tutkimusta tekevien tahojen kanssa.

Haluamme vahvasti edistää Muistiystävällistä toimintaa Helsingissä. Kehitämme muistipotilaiden hoitoa ja kuntoutusta laaja-alaisesti. Haluamme tarjota laadukasta ja vaikuttavaa hoitoa iäkkäille. Toimimme läheisessä yhteistyössä terveysasemien, kotihoidon lääkäreiden, sairaalaosastojen, Helsingin kotihoidon ja seniorikeskusten kanssa. Toivomme sinulta innostusta ja panostusta Helsingin laajaan muistiketjutyöhön.

Tule mukaan muistityöhön kanssamme! Ota yhteyttä, kerromme lisää.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla (ensisijaisesti geriatria, muutkin erikoisalat huomioidaan) sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi johtamiskokemuksen, johtamiskoulutuksen ja muistisairauksien erityispätevyyden.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-596-24