Automyyjä, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Autoliike Fast Stock on lahtelainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2019. Yritys on myynyt jo yli 1300 vaihtoautoa. Yritys on kasvanut automäärältä yhdeksi Päijät-Hämeen suurimmaksi yksityisomisteiseksi autoliikkeeksi.

Haemme nyt lahtelaiselle perheyritykselle motivoitunutta ja kokenutta

AUTOMYYJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Autoliike Fast Stock keskittyy edullisten ja keskihintaisten käytettyjen autojen vaihtokauppaan.

Vaihtoautojen myyjänä tehtäväsi on auttaa asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivimmat autot laajasta valikoimastamme.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä halua tehdä autokauppaa. Tulet juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja osaat hoitaa autokaupan alusta loppuun. Tässä tehtävässä toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ajokortti ja ajokokemus sekä hyvät tietotekniset taidot ovat tärkeitä työn sujuvuuden kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa. Automyyjän palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen , kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hpheimo.fi/tyopaikkailmoitus-39709242