Teollisuuden huoltoasentajia, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teollisuuden huoltoasentajaa reissuhommiin

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme teollisuuden huoltoasentajia pääasiassa reissuhommiin. Tehtävänäsi on suorittaa huolto- ja korjaustehtäviä teollisuuden asiakkaiden tuotantotiloissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikaista ja työsuhde vakituinen, eli toistaiseksi voimassaoleva.
----------

Mitä etsimme:

Sinulla tulisi olla jo vuosia kokemusta teollisuuden asennustehtävistä ja erityisesti voimalaitosten ja/tai sahateollisuuden huolloista ja kunnossapitotöistä. Etsimämme henkilö on jo niin kokenut, että pärjää työssä itsenäisesti, osaa kantaa vastuuta tekemisestään ja pystyy työskentelemään monipuolisissa tehtävissä oma-aloitteisesti. Työtä ei tokikaan tehdä yksin, vaan työparin tai jopa tiimin kanssa, riippuen tehtävästä, joten yhteistyökykyä ja sopeutumiskykyä vaaditaan ammattitaidon lisäksi.

Tarvitsemme asiakkaallemme henkilöä joka on valmis tekemään reissuhommia, jotka yleensä tehdään rytmissä 3viikkoa reissussa (70h/viikko) jonka jälkeen 1 viikko vapaata. Työnaloitus tapahtuu pohjanmaalla, ja perehdytysjakson jälkeen siirtyminen reissuhommiin.

Rautaisen ammattitaidon lisäksi etsimämme henkilö pystyy sitoutumaan tarkkojen turvallisuusstandardien noudattamiseen, hyvään yhteyistyöhön eri työmailla niin asiakkaiden kuin työntekijöiden suuntaan sekä luotettavuuteen.

----------

Mitä Tarjoamme:

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä toimimaan monipuolisissa tehtävissä erilaisten huoltoprojektien parissa Suomessa ja mahdollisesti Ruotsissa. Työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja saat käyttöösi laadukkaat työvälineet sekä työyhteisön ammatillisen tuen. Me tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja palkasta neuvotellaan valitun henkilön kanssa.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huolehdithan että CV:ssäsi on myös suosittelijan tiedot sekä palkkatoive.

Hakuaika päättyy 27.10.2024

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tanja Skog
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0503422399
tanja.skog@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/584182569