Ylitarkastaja (YVA-tehtävät), Seinäjoki, Vaasa ta, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 3825,31€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ylitarkastajan tehtäviin kuuluvat ympäristövaikutusten arviointimenettelyn (YVA) yhteysviranomaisen lakisääteiset tehtävät: arviointiohjelmasta annettavan yhteysviranomaisen lausunnon sekä arviointiselostuksesta annettavan perustellun päätelmän esittely. Tehtävä sisältää myös YVA-soveltamispäätösten esittelyä, YVA-asioista tiedottamista ja YVA-menettelyn yhteensovittamista muiden hankkeiden ja hallinnollisten menettelyiden kanssa. Tehtäviin kuuluu tarvittaessa myös suunnitelmien ja ohjelmien ympäristövaikutusten arviointiin (SOVA) liittyvien viranomaistehtävien hoitaminen.

Ylitarkastaja edistää tehtävässään mm. vihreän siirtymän investointihankkeiden (uusiutuvan energian, vähähiilisen vedynvalmistuksen, hiilidioksidin talteenoton ja hyödyntämisen sekä akkuteollisuuden hankkeet) edellyttämiä ympäristöllisiä menettelyitä.

Tehtävä sijoittuu Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueen ympäristönsuojeluyksikköön. Vastuualueen toimialueena on Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa. Toimialue on kaksikielinen. Työskentelypaikkana voi olla Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Seinäjoen, Vaasan tai Kokkolan toimipaikka. Tehtävän hoitoon liittyvissä etätyömahdollisuuksissa noudatetaan Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen etätyöperiaatteita.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7731/fi_FI