MIG-hitsaaja Moisio Forestille Viitasaarelle., OivaTyö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvalla kasvu-uralla oleva Moisio Forest Oy suunnittelee, valmistaa ja myy metsäkoneiden lisälaitteita. Moipu-tuoteperheeseen kuuluvat energiapuun korjuukourat, harvestereiden syöttöpyörät sekä sortterit eli puulajien lajittelupihdit. Moisio Forestin toiminnan keskiössä on tuotekehitys ja yritys tunnetaan erityisesti innovatiivisista tuotteistaan sekä niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Yrityksen asiakkaita ovat metsäkoneurakoitsijat ja johtavat metsäkone- ja laitevalmistajat Suomessa ja ulkomailla. Vientiä on Euroopan lisäksi mm. Kanadaan ja Australiaan.

Voit tutustua Moipu-tuotteisiin Moisio Forestin YouTube kanavalla @moisioforest

OivaTyö etsii rekrytointitoimeksiantona Moisio Forestille Viitasaarelle MIG-HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Hitsaajan työ koostuu pääosin kokoonpanohitsauksesta MIG/MAG-menetelmällä. Työstettävät tuotteet ovat mm. metsäkoneen kouran osia ja syöttörullia. Kappaleiden koot vaihtelevat muutamista kiloista useisiin satoihin kiloihin.

Hakijalta odotetaan:

- alan koulutusta ja/tai vankkaa työkokemusta alalta
- 1-2 vuoden kokemusta hitsauksesta (MIG/MAG)
- piirustusten lukutaitoa
- oma-aloitteisuutta ja vastuunottoa
- huolellisuutta ja tarkkaa työotetta
- valmius tehdä 2-vuorotyötä
- joustavuutta työskennellä myös kokoonpanossa ja maalaamossa

Moisio Forest tarjoaa:

- vakituisen työpaikan innovatiivisessa ja vakavaraisessa yrityksessä.
- käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä työergonomiaa parantavia ratkaisuja kuten nostopöydät ja nosturit.
- pääsyn mukaan uusien tuotteiden kehitykseen
- vaikutusmahdollisuuden työtapoihin ja -menetelmiin

Työssä sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkauksessa otetaan huomioon osaaminen ja aikaisempi kokemus MIG-hitsaajan työstä.

Moisio Forestin viihtyisät tuotantotilat sijaitsevat 4-tien varrella Viitasaaren keskustan välittömässä läheisyydessä. Viitasaari on moderni ja vireä maaseutukaupunki, joka tarjoaa upeat puitteet asumiseen sekä runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Tutustu Viitasaareen osoitteessa www.visitviitasaari.fi

Moisio Forestilla sinua odottaa iloinen ja huumorilla höystetty 20-hengen tiimi, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja ollaan aina valmiita auttamaan toinen toisiaan.

Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 044 438 8330 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse oiva@oivatyo.fi

Jos kiinnostuit tästä hienosta työmahdollisuudesta Viitasaarella, jätä hakemuksesi OivaTyön nettisivujen kautta osoitteessahttps://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/ https://oivatyo.fi/av(https://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/)oimet-tyopaikat/(https://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/) https://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/https://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/ http://www.oivatyo.fi/avoimettyopaikathttps://oivatyo.fi/avoimet-tyopaikat/tai täytä hakemus linkistä. Hakuaikaa on 31.10.2024 saakka, mutta haastatteluja ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana, joten laita siis hakemusta tulemaan pikimmiten.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=274&jbid=15