Psykologi Forssan nuorisopsykiatrian poliklinikal, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 15.11.2024
  • Palkkaus: 4303,82€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille psykologiksi dynaamiseen ja osaavaan nuorisopsykiatrian poliklinikan työryhmään Forssaan! Etsimme psykologia vakinaiseen työsuhteeseen 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Meillä psykologin työ pitää sisällään sekä yksilö-, perhe- että verkostotyötä erikoissairaanhoitoa tarvitsevien nuorten ja heidän perheittensä sekä kasvuympäristönsä kanssa. Työn painopiste on psykologin tutkimuksissa ja hoitosuhteissa. Työn tukena sinulla on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu psykologin lisäksi kaksi erikoislääkäriä ja neljä sairaanhoitajaa. Tiimin käytettävissä on osa-aikaisesti myös sosiaalityöntekijä.

Nuorisopsykiatrialla on viihtyisät työtilat Forssan sairaalan yhteydessä yhdessä lasten psykiatrian poliklinikan kanssa. Psykologille on varattu oma työhuone, mutta töiden niin salliessa etänä työskentelykin onnistuu. Kollegiaalista tukea on myös tarjolla. Lastenpsykiatrian puolella löytyy kaksi kollegaa ja kollegoja löytyy niin ikään samassa kerroksessa toimivasta psykiatrian poliklinikalta. Psykologi pääsee osaksi Omahämeen psykologien yhteisöä, joilla on vuosittain vähintään yksi kokopäivän tapaaminen. Lisäksi psykologeilla on konsultaatiotiimejä säännöllisesti, joten konsultaatio yli yksikkörajojen on mahdollista.

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme täyttää toimen määräaikaisesti psykologian loppuvaiheen opiskelijalla, jolla on harjoittelu suoritettu.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja mahdollisesti jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4303,82 €. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kanssamme on mahdollista keskustella rekrytointilisästä. Kokemuslisän perusteella määräytyvät lomapäivien kertymä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa. Käytössä on 6 kuukauden koeaika.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621142/fi_FI