Porari, Kaivonporaus Olympia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko porausalan konkari? Haluatko tehdä nelipäiväistä työviikkoa ja pitää pitkät viikonloppuvapaat?- Tule porariksi meille!
Kaivonporaus Olympia Oy on suomalainen porakaivojen ammattilainen. Poraamme maalämpö- ja vesikaivoja sekä porapaaluja yritysasiakkaille sekä kuluttajille. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä, Korpilahdella, mistä käsin toimimme koko Suomen alueella. Vahvistamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja haemme poraria.

Porarilta edellytetään yrittäjähenkisyyttä, asiakaspalvelutaitoa, huolellisuutta, yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Kiinnostus työkoneisiin, tekniikkaan ja logistiikkaan sekä kokemus koneiden huoltamisesta ja rakennusalasta luetaan eduksi. C-ajokortti on välttämätön. Arvostamme kokemusta yrittäjyydestä sekä halua toimia oman yrityksen kautta.

Kaivojen porauksia tehdään ympärivuotisesti ulkona. Jokainen päivä on erilainen työkohteiden sijaitessa vaihtelevasti kuluttajien, julkisrakentamisen kohteiden, taloyhtiöiden ja yritysten tonteilla. Porari toimii itsenäisesti omalla porausyksiköllä työskennellen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Porarin työaika on ma-to klo: 07.-22.00.

Mikäli työ kuulostaa mieluisalta ja koet olevasi hakemamme tyyppi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen: info@kaivonporaus.fi. Otsikoi "Porari".
Lisätietoja tehtävästä ma-to 09:00 - 14:00: Jenny Linna. / p. +358449993082

Hakuaikaa 30.11.2024 saakka.

Hae työpaikkaa osoitteesta