Mekaniikkasuunnittelija, Adiabatix Oy, ADIABATIX OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme innokasta ja kehittymishaluista mekaniikkasuunnittelijaa liittymään Adiabatix Oy:n kasvavaan suunnittelutiimiin Vaasaan. Roolissa pääset työskentelemään tärkeänä osana monipuolisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Adiabatix Oy on erikoistunut edistyksellisiin lämpöeristeisiin, joita käytetään eri laitteissa muun muassa voimalaitoksissa ja teollisuudessa. Mekaniikkasuunnittelijana vastaat asiakaskohtaisesti räätälöityjen tuotteiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu 3D-mallinnusta ja piirustusten laatimista sekä prototyyppien valmistuksen ja testauksen koordinointia. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja pääset satunnaisesti myös vierailemaan asiakaskohteissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti ulkomailla.

Odotamme sinulta:

-teknistä korkeakoulutusta (B.Sc tai M.Sc, esim. kone- tai materiaalitekniikka).
   -kokemusta 3D-suunnitteluohjelmista
   -kykyä keskittyä pitkäjänteisesti ja tehokkaasti luovuutta vaativiin tehtäviin
   -hyviä tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja
   -sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi, mutta emme kuitenkaan odota sinun olevan kokenut konkari. Tärkeintä on aito oppimisenhalu sekä periksiantamaton asenne työtä kohtaan.

Miksi Adiabatix?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yrityksen mukana. Meidän tiiviissä työyhteisössämme vallitsee avoin ja kannustava ilmapiiri, ja tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut. Tiimimme työskentelee hybrimallilla ja voitkin tehdä töitä osittain etänä, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittaiseen työskentelyyn toimipisteessä.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Engineeringin kanssa, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Adiabatix Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Markus Korpela p. 050 464 8493, arkisin 9-15.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6704e0cc8d55c8001e9d0c69