Puistotyöntekijä (metsuri), Lohjan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Palkkaus: 14,32€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituiseen työsuhteeseen hyvät metsurintaidot hallitsevaa puistotyöntekijää 11.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puistotyöntekijän (metsuri) työtehtäviin kuuluu talvisin pääasiassa puistometsien hoitotyöt ja kesäkaudella metsän raivaustyöt sekä monipuoliset viheralueiden kunnossapitotyöt.

Lohjan tekninen toimi puistot ja viheralueet vastaa kaupungin puistoista, viheralueista, puisto- ja talousmetsistä, kiinteistöjen piha- ja katuviheralueista, sekä venepaikoista, matonpesupaikoista ja viljelyspalstoista. Kaupungilla on rakennettuja puistoja 90 ha, talousmetsiä 2120 ha ja puistometsiä 460 ha. Puistot ja viheralueilla työskentelee 12 vakituista henkilöä, 25 kausityöntekijää ja 25 kesätyöntekijää.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva metsä- ja/tai puutarha-alan koulutus ja/tai useamman vuoden kokemus alan työtehtävistä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

Arvostamme hakijoilta aiempaa kokemusta puistometsien hoidosta ja erilaisten pienkoneiden käyttötaitoa. Odotamme myös oma-aloitteellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkka 14,32 €/h, määräytyy TTes:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Kaupunginpuutarhuri Kirsti Puustinen, kirsti.puustinen@lohja.fi puh. 0500 472630.

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-06-36-24/fi_FI