Fysioterapeutti, Kuntomo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä huippu-urheijoiden kanssa?

Haemme osaavaa ja innokasta ammattilaista Kuntomon tiimiin!
Fysioterapeutti osaksi Kuntomo Sport huippu-urheilutiimiä. Toimipaikkana Etu-Lyötty Oulu, Toppilansaari Oulu, Linnakangas Kempele

Pitkäaikaisen fysioterapeuttimme OMT Fysioterapeutti Peteri Jalavan muuttaessa Varsinais-Suomeen etsimme Petrin työlle jatkajaa.

Kuntomo on ihmisläheinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä Kauppakeskus Zeppeliinissä ja Linnakankaalla, sekä Oulussa Etu-Lyötyssä ja Toppilansaaressa. Palveluitamme ovat: kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia.

Kolme kivijalkaa: liikuntakeskus, valmennuspalvelut sekä hyvinvointipalvelut tekevät Kuntomosta ainutlaatuisen paikan koko Suomen mittakaavassa. Olemme toimineet alalla jo kaksi vuosikymmentä. Henkilökunnan ammattitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vertaansa vailla. Kaiken tämän haluamme tarjota asiakkaillemme kuntotasoon, ikään tai tavoitteeseen katsomatta. Meillä Kuntomossa Sinä työntekijänä olet tärkeä.

Työ on vakituinen kokoaikatyö / yrittäjätyö.

Haemme joukkoomme kokenutta ja osaavaa fysioterapeuttia vahvistamaan terapiastiimiämme, joka toimii läheisessä yhteistyössä Kuntomon muiden tiimien kanssa. Tehtävään valittava henkilö pääsee tekemään töitä yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa ja tietysti parhaiden asiakkaiden kanssa.

Työaikasi jakaantuu kolmeen osaan. Yksi osa on selkeästi liikuntarajoitteisten kuntoutusta, toinen osa huippu-urheilijoiden kuntoutusta ja kolmas osa työikäisten ja aktiivisten liikkujien TULE-kuntoutusta.

Tehtävänäsi on fysioterapeutin työ Kuntomossa, terapiapalveluiden suunnittelu ja kehittäminen yhdessä Kuntomon työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta alalta. Itsenäistä otetta työhön ja halua tehdä alan parasta kuntoutusta huippu-urheilijoiden kanssa osana Kuntomon tiimiä.

Lue lisää:
https://kuntomo.fi/fi-fi/article/blogi/haemme-osaavaa-ja-innokasta-ammattilaista-kuntomon-tiimiin/302/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kuntomo.fi/fi-fi/article/blogi/haemme-osaavaa-ja-innokasta-ammattilaista-kuntomon-tiimiin/302/