Lähihoitaja Vanhan Pappilan palvelukotiin, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Palkkaus: 2561,02€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kolmea lähihoitajaa sijaisuuteen Siilinjärvelle Vanhan Pappilan palvelukotiin 31.12.2024 saakka, aloitus 2.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme Siilinjärven keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelukodilla on kolme yksikköä, jotka ovat Pehtoorila, Ruustinna ja Rovastila. Jokaisessa yksikössä on 20 asukaspaikkaa. Palvelukoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö joka on tarkoitettu ikäihmisille.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Lähihoitajana tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisen perushoidon ja huolenpidon toteuttaminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti asukkaan toimintakykyä tukevalla tavalla. Odotamme sinulta kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Olisiko tämä työ sinulle?

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet, joustavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä esihenkilön päivittäisen tuen.
Palkka tehtävässä on 2561,02 €/kk.

Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston, Valviran ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitun tulee ennen työn aloitusta esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä.
Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623129/fi_FI