Leipuri Virroille!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI Leipurit isolla L:llä! Nyt tarjolla paikka käsillä leipomiseen ja taikinantekoon Virroilla huipputiimissä - lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt kokemusta omaavia LEIPURIA vakituiseen työhön Virroille!

Työsi sisältää pääasiassa taikinan tekoa ja leivän sekä leipomotuotteiden valmistusta. Työssä tehdään niin suolaista kuin makeaa leipomusta, joten kädentaidot ovat työssä erittäin tärkeät! Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työ sisältää niin yö- kuin päivävuoroja.

Työ edellyttää alan koulutusta, aiempaa työkokemusta, hygieniapassia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään paljon käsillä koneiden lisäksi, ja edellyttää siksi hyvää fyysistä kuntoa.

Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/5060768-leipuri-virroille?promotion=1179318-trackable-share-link-te-leipuri-virroille