Lähihoitaja Leväsen kotihoitoon, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Palkkaus: 2621,16€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa meille Leväselle, täällä pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa!

Tiimissämme on noin 17 lähihoitajaa, 3 sairaanhoitajaa ja esihenkilö. Nyt haetaan lähihoitajia sijaisuuksiin 31.12.2024 saakka, aloitus sopimuksen mukaan. Meillä Leväsen kotihoidossa arvostetaan vahvaa hoitotyön osaamista, mutta myös asiakaslähtöinen työskentelyote, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky tiimityöskentelyyn ovat tärkeitä.

Työskentely kotihoidossa ja odotukset tulevalle työkaverille?

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa Sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Lähihoitajan työssä tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme Sinulle:

Hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2621,16 €/kk.

Kuulostaako siltä, että tiimimme olisi sinun tuleva työsi?

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kotihoidosta. Leväsen kotihoidon tiimissä työhön vaaditaan ajokortti (B). Auto on käytettävissä työnantajan puolesta työpäivän aikana.

Muuta huomioitavaa:

-Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi todistus huumausainetestistä sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
- Meillä hyvinvointialueella yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitta sitä, että työn tarve määrittää työskentelysi sijainnin. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja verkostoidut kollegoiden kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja palkkaamme sopivan sijaisen heti löytyessä!

Sinä Pohjois-Savo
Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623875/fi_FI