Suunnittelija, Riihimäen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suunnittelijana pääset toteuttamaan kaupunkimme strategisesti merkittävien investointihankkeiden eteenpäin viemistä omalla työpanoksellasi, yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja tilojen käyttäjien kanssa. Jos olet innostunut monipuolisista ja mielenkiintoisista tehtävistä ja haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden Riihimäkeä tilasuunnittelun näkökulmasta, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tällä hetkellä meillä on käynnissä useita suurempia investointihankkeita, kuten yksilöllisen pienopetuksen tilojen suunnittelunohjaus, musiikki- ja kansalaisopiston sekä taidekoulun yhteisten tilojen hankesuunnitelman laatiminen sekä kaupungin henkilöstön toimitilojen muutos, jossa kaupungin hallintohenkilöstölle on tarkoitus luoda modernia työympäristöä uudella ja tehokkaammalla tilaratkaisulla. Vaikka tehtävässä pääpaino tulee olemaan työskentely näiden investointihankkeiden parissa suunnittelun ohjauksen näkökulmasta, olet myös mukana laatimassa toimitilojemme arkkitehtisuunnitelmia.

Keskeiset tehtävät:

- Hankkeisiin liittyvien tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laadinta yhteistyössä suunnitteluarkkitehdin, tilojen käyttäjien ja muiden sidosryhmien kanssa.

- Hankkeisiin liittyvien konsulttipalveluiden hankintaan osallistuminen, esimerkiksi tarjouspyyntöjen laatiminen.

- Projektisuunnitelmien laadintaan osallistuminen.

- Tilojen käyttäjien osallistamisen suunnittelu ja toteuttaminen.

- Tilaajan asiantuntijaselvitysten tekeminen ja suunnitelmien tarkistaminen.

- Hankkeisiin ja tilasuunnitteluun liittyvien kokousten koordinointi ja muistioiden laatiminen.

Onnistuaksesi tehtävässä olet taitava pitämään monet langat käsissäsi ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot sekä omaat ongelmanratkaisukykyä. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen rakennusarkkitehdin tutkinto.

Eduksi katsomme:
- kokemuksen projektiarkkitehdin tehtävistä
- osallistumisen hankesuunnitelmien laadintaan
- kokemuksen ArchiCAD ohjelmistosta sekä 3D suunnittelusta ja tietomallintamisesta
- hyvät Excel ja PowerPoint -taidot
- kokemuksen julkisista hankinnoista

Tarjoamme sinulle:

- Merkityksellisen ja tärkeän työtehtävän: Työpanoksesi on tärkeä kaupungin strategisten investointihankkeiden edistämisen kannalta.

- Ammattitaitoisen työyhteisön: Meillä työskentelet ammattitaitoisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Lähitiimiisi kuuluu suunnitteluarkkitehti, suunnittelija sekä suunnitteluavustaja. Lisäksi työkavereinasi tulee olemaan esimerkiksi suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualueen sekä tilakeskuksen asiantuntijoita. Näin ollen tärkeimmät yhteistyökumppanisi löytyvät samasta rakennuksesta kaupungin Varikolta sekä toimitiloista rautatieaseman läheisyydestä ja asiakkaat omasta organisaatiosta.

- Esihenkilöosaaminen on meillä tärkeää, jotta meillä työskentelevät voivat sanoa saavansa hyvää johtamista. Esihenkilöltäsi Outilta saat tukea työhösi ja hänelle on tärkeää tiiminsä ja työpaikan hyvä henki. Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä.

- Hybridityömahdollisuuden: Työtä tehdään joustavasti sekä etänä että toimistolla tarpeen mukaan. Tilasuunnittelun omat tilat sijaitsevat kaupungin varikolla osoitteessa V.O. Mäkisenkatu 2, Riihimäki, heti 54 tien vierellä ja lähellä Helsinki - Tampere moottoritietä.

- Hyvät työterveyshuoltopalvelut Terveystalossa.

- Riihimäen kaupungin muut työsuhde-edut (mm. Epassin lounas-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, henkilökohtainen hyvinvointi- ja liikuntaneuvonta, liikuntaryhmiä, liikuntatapahtumiin osallistumisen tuki sekä henkilöstön oma virkistyspaikka).

Sijaisuus ajoittuu ajanjaksolle 15.10.2024 - 29.8.2025. Valinnan jälkeen työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 36 h 15 min / vko ja neljä ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 3677,06 €/kk. Sen lisäksi voit saada aikaisempaan työkokemukseesi perustuvaa ammattialalisää (4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta).

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta viimeistään 23.10.2024 klo 23.59 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki, 23.10.2024 klo 14 mennessä, kuoreen tunnus Suunnittelija.

Alustavasti haastattelut ovat viikolla 44.

Näetkö itsesi jo osana meidän reilua, ripeää ja rohkeaa tilasuunnittelua? Tervetuloa toteuttamaan yhdessä viihtyisää vartin kaupunkia!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621072/fi_FI