Huoltopäällikkö, Epta Services Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huoltopäällikkönämme toimit paikallisen huoltotiimin esihenkilönä ja johdat huoltotoimintaa päivittäisellä tasolla kokonaisvaltaisesti. Työnkuvasi muodostuu mm. vikakorjauksien tarjouslaskennasta, huoltosopimuksien teosta, sopimusasiakkaiden kylmäjärjestelmien huoltojen tehokkaasta suunnittelusta, resursoinnista ja johtamisesta. Toimit teknisenä tukihenkilönä tiimillesi ja autat heitä onnistumaan sekä menestymään työssään.Teet tiivistä yhteistyötä paikallisen projektipäällikön kanssa sekä eri sidosryhmien kanssa, kuten Eptan Porvoon tehtaan, kotimaan myynnin sekä muiden Epta Servicen toimipisteiden ja henkilöstön kanssa kotimaassa. Huolehdit asentajien teknisestä perehdytyksestä ja olet avainroolissa toimintamme ja henkilöstön kehittämisessä. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Hakijalta edellytämme:
Kylmätekniikan syvällistä osaamista ja soveltuvaa koulutusta (esim. kylmätekniikka, sähkö, LVI)
Paikallinen kokemus katsotaan eduksi
Vahvaa järjestelmäosaamista
Kannattavan liiketoiminnan ja kylmäalan kokonaiskuvan ymmärrystä
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Yrittäjähenkisyyttä sekä tahtoa onnistua
Kykyä toimia esihenkilönäja halua johtaa omalla esimerkillä
Sujuvaa suomen kielen taitoa ja riittävää englannin kielen taitoa
Järjestelmällistä, huolellista ja itsenäistä työotetta toimien yrittäjähenkisesti

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta eri kylmäjärjestelmistä, kylmähuoltojen / projektien toteutuksesta, olet asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Me Eptalla teemme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja aito kiinnostus ihmisten johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä ovat meille tärkeitä arvoja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/epta-refrigeration-oy/huoltopaallikko-66f297a89b7a5207618e528e