Ohjaaja (kotihoito, Uurainen), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 2765,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituiseen työsuhteeseen

OHJAAJAA

Uuraisten kotihoito tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän kompaktissa, rennossa ja lämminhenkisessä kotihoidossa. Meillä on oikeasti mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tukea on saatavilla. Vaikka työ on itsenäistä, ei se ole yksinäistä-pääset osaksi moniammatillista tiimiä. Tiimimme on itse kuvannut työyhteisöämme työperheeksi, jolle on ominaista esimerkiksi välittäminen, huumori, avoimuus ja luottamus. Meille voit siis sinäkin tulla omana itsenäsi. Ei ole myöskään väliä oletko kokenut konkari vai vastavalmistunut. Perehdytämme sinut tärkeään tehtävääsi.

Ohjaajana työskentelet kotihoidon yksikössä, jossa työtehtävät painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit myös kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Ohjaajana huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tämän vuoksi toivomme hakijalta palvelujärjestelmän tuntemusta. Tehtäviisi kuuluu mm. toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelu, omaishoitoyhteistyö sekä edunvalvonta-asioiden koordinoiminen yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi toimit RAI-vastaavana yhdessä vastaavan sairaanhoitajan kanssa. Aamupäivisin työ painottuu asiakastyöhön, joka sisältää myös vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Ohjaajan tehtävä on yksikössämme uusi ja pääset kehittämään työn sisältöä.

Arvostamme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa, sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin ja hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

------------

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme myös Valviran hyväksytyn päätöksen ammattioikeuden harjoittamisesta.

Ohjaajan työaika on 2-vuorotyötä. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja auton käyttö mahdollisuuden.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään myös hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624182/fi_FI