Rengasasentaja sesonkiin, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Turkuun rengasasentajia sesonkityöhön. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa. Kesto on noin 4-6 viikkoa. Jos haluat kerryttää työkokemusta ja tienata niin tämä paikka voi olla sinulle.

Työhön kuuluu asiakkaiden autojen renkaiden vaihto ja renkaiden varastointi. Aiempi työkokemus vastaavasta työstä on plussaa, mutta se riittää, että olet vaihtanut aiemmin auton renkaita. Toivomme, että sinulla on hyvä asenne ja kohtalainen fyysinen kunto sekä b-ajokortti. Työtä tehdään pareittain ja porukassa. Työkieli on suomi.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta joustaminen on mahdollista, jos työskentelet mieluummin iltapainoitteisesti. Toivomme sinulta myös joustoa työaikojen suhteen. Työtä on sesongin hiljaisina viikkoina vähintään 20 tuntia ja kiireisimmillään 40 tuntia.

Työ on jokseenkin fyysisesti raskasta, joten toivomme että sinulla on kohtalainen fyysinen kunto.

Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi. Käsittelemme niitä jo hakuajalla. Lisätietoja antaa Adeccon Seppo seppo.turunen@adecco.fi tai puh. 0406357833
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=365c438f7b62c33ceabb0c67b16489c6&jobboardsource=MOL